Is er een gemeenschap rond catsuits?

Ja, die is er wel. Mensen kopen kattenpakken van over de hele wereld en delen hun foto's, foto's van catsuits en van catsuits in het algemeen. Deze blog over catsuits is een onderdeel van die gemeenschap en als zodanig probeer ik deze blog over catsuits te houden op deze blog. En nu ik klaar ben met mijn catsuit voor het jaar, laten we eens kijken hoe het jaar ging.

Het jaar begon met een foto van een kangoeroe. Ik weet dat velen van jullie een kangoeroe hebben. Houd anders rekening met een ervaringsrapport Marktplaats Hondenhok. De foto is genomen in dezelfde dierentuin die ik bezocht in Nieuw-Zeeland. Een paar dagen later kreeg ik een e-mail van een Amerikaanse vriend van mij en ze vroeg me om haar te helpen met een ontwerp van een "stedelijke kangoeroe" pak. Ik dacht erover na voor een tijdje en besloot dat de beste manier om dit project van de grond te krijgen zou zijn om te zoeken naar een echte kangoeroe die ik kon nemen. Ik kwam in contact met een kangoeroe fokker en het resultaat was dat dit is wat ik kreeg: Het pak is gemaakt van 3 stukken: de romp, de benen en de achterkant van het hoofd. Ik heb het rompgedeelte genomen en het hoofd erop gezet. Dit is de eerste keer dat het hoofd is gemaakt met echte vacht, dus ik ben niet zeker wat de resultaten zullen zijn. Dit kan het nuttiger maken dan Fout Badpak. U zien dat ik heb gezorgd voor alle onderdelen die kunnen worden gedekt door bont te verbergen. Wat kun je doen met catsuits? Als het pak klaar is, kan ik het laten maken in een fabriek en naar jou worden verzonden. De kosten van de kit zal afhangen van de grootte van het lichaam en de prijs van bont. Voor het middelgrote pak heb ik een echte vacht gebruikt voor de romp en de benen, die 1,50 EUR kosten. Dit maakt het heel anders dan andere artikelen zoals kattenpak.

Hier zijn enkele foto's van de catsuit en het resultaat. Je zien dat de vacht een beetje beter is dan voorheen. Dit komt omdat er geen haren, maar de vacht bedekt meer van het lichaam. Het hoofd is niet bedekt door de vacht ook, en ik heb een beetje haar te gebruiken om de indruk dat het lichaam erg dun is te geven. Nu zullen we zien hoe het pak eruit ziet nadat alle jassen zijn uitgedaan.