Hoe te testen

We hebben er altijd naar gestreefd om ons lab en proces eenvoudig, schoon, georganiseerd en betrouwbaar te houden. Dat is hetzelfde gebleven sinds de eerste keer dat we in maart 2014 berichtten. Op dat moment hadden we net een eerste batch catsuits voor de Dutch Cat Society afgerond, wat leidde tot een zeer positieve reactie, vooral van de leden van de Nederlandse kattenvereniging die ons vroegen om een tweede batch catsuits te runnen tegen vergelijkbare kosten.

In 2015 zijn we begonnen met het plaatsen van een meer regelmatig schema en begin 2016 hadden we een kans om de overgang naar nieuwe apparatuur te maken en een goed lopend laboratorium te hebben, een paar maanden later. In die loop van dat jaar zijn we erin geslaagd om een aantal andere catsuits te verwerven en zijn we begonnen met het ontwerpen en bouwen van nieuwe catsuits en, ook, een nieuwe website. Het was toen dat het idee van het creëren van een nieuwe website begon vorm te krijgen.

Te vaak mensen niet begrijpen dat je niet weet of de kat pak je denkt over het kopen is eigenlijk gaat werken voor u totdat je het probeert op. Als je kijkt naar je toekomstige kattenpak, vind je misschien je droompak aan je zijde.

Wanneer we onze beste gok doen, zijn we altijd voorzichtig om open-minded te zijn en ervoor te zorgen dat we het pak op de meest natuurlijke manier testen. We weten dat katteneigenaren willen weten dat ze krijgen wat ze besteld hebben en we proberen ervoor te zorgen dat al onze beslissingen gebaseerd zijn op een goed afgerond, kwaliteitsproces. Voor veel klanten, een pak dat ze dachten dat ze gingen kopen was niet het pak dat ze daadwerkelijk ontvangen.

In onze tests, hebben we ontdekt dat een goed passende kattenpak kan een enorme hulp voor mensen met katten, of ze proberen te adopteren of hebben een nieuwe kat.

Dus we zijn hier om u een betere keuze te bieden. Hier u zien wat onze klanten leuk vinden - wat u graag zult zien - en wat u mist. Op deze manier u beslissen welk pak het beste bij u past en, als je de tijd en het geld hebt, kun je de perfecte kopen. En als u degene bent met het meeste geld te sparen, zijn wij bereid om u te helpen met maatwerk en installatie, of als u geld wilt besparen, is onze aangepaste catsuit tailoring service ook beschikbaar. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen uit een van onze verschillende kattenpakken of een van onze op maat gemaakte diensten. Als u besluit om een aangepaste kat pak te kopen, zult u versteld staan hoe goed deze pakken zijn gemaakt. Onze catsuits zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren.